Βιογραφικο

Ο Δημήτρης  Γιωτης είναι ένας τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη  κιόλας δισκογραφική του δουλειά.

Έχει ασχοληθεί με την Βυζαντινή Μουσική και αυτό τον έχει κάνει να έχει μια ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία του. Κατάγεται από τα Γιάννενα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και μουσικός από πολύ μικρός.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2006 με τα περισσότερα τραγούδια σε στίχους και μουσική του ίδιου του Δημήτρη, με τον τίτλο «ΜΗΝΥΜΑ» ..μια πολύ καλή μπαλάντα που ήταν και η αρχή της δισκογραφικής του πορείας  που φέτος κλείνει 10 χρόνια!!!

  Η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά  με τον τίτλο «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ», είχε την  επιτυχία «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» η οποία τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό καθώς και  το τραγούδι που του εμπιστεύτηκε ο Σταμάτης Γονίδης με τίτλο «ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ»!!!

 «ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», είναι ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Δημήτρη με τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καταξιωμένων δημιουργών. Αίσθηση έκανε και η επανεκτέλεση του τραγουδιού του Γιώργου Σαρρή (Ζιγκ Ζαγκ) «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ».

Το 2011 ήρθε η δεύτερη συνεργασία του με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο  με μια υπέροχη διαχρονική μπαλάντα με τίτλο «ΑΝ Μ ΑΓΑΠΗΣΕΣ» που ήταν και ο προπομπός της τεράστιας επιτυχίας που ήρθε λίγους μήνες αργότερα…

«Ε ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ» τραγουδάει ο Δημήτρης Γιώτης το Νοέμβριο  2012 και γίνεται πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το τραγούδι σε στίχους Βαγγέλη Καρατζάνου  και μουσική Κωνσταντίνου Μποσνάκη σπάει τα ραδιόφωνα και τα κλαμπ όλης της Ελλάδας και της Κύπρου! Ήταν μια από τις 3 μεγαλύτερες επιτυχίες του 2013 και ακόμα και τώρα 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου και των προγραμμάτων νυχτερινών μαγαζιών και djs! Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο τον Νοέμβριο του 2012  και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 7  εκατομμύρια προβολές!

 Την επιτυχία έρχεται να συμπληρώσει το «ΦΥΓΕ ΞΕΚΟΛΛΑ»  το Νοέμβριο 2013 σε στίχους  Βαγγέλη Καρατζάνου  και μουσική του Κωνσταντίνου  Μποσνάκη και το «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» σε μουσική Τ.Μπλαθρα – Γ.Κερμανιδη και στίχους του ίδιου του Δημήτρη ,ενώ τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφορεί το «ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ»  σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη και μουσική των Γ.Κερμανιδη & Τάσο Μπλάθρα!

Τον Ιούνιο του 2014 κάνει μια διασκευή σε συνεργασία με τον Tus στη παλιά μεγάλη επιτυχία   “Καμπριολέ”  με αποτέλεσμα  πάνω  από 10.000.000 προβολές στο you tube!

Την ίδια χρονιά  Νοέμβρη του 2014 κάνει την πρώτη του συνεργασία με το δίδυμο Σιγανό – Βαλεντίνο που του απέφερε ένα ακόμα hit  με τίτλο « ΑΜΑΡΤΙΕΣ»!

Τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησε σε digital μορφή το νέο του τραγούδι με τον τίτλο «ΟΧΙ-ΝΑΙ» σε στίχους Β.Καρατζανου και μουσική Γ.Κερμανίδη. Ένα χορευτικό τραγούδι που και αυτό κάνει  πολύ αξιόλογη πορεία στα ραδιόφωνα και στα clubs  όπως και όλα τα τραγούδια του Δημήτρη τα τελευταία χρόνια!

 


Έχει τραγουδήσει τραγούδια καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως του Κυριάκου Παπαδόπουλου, Σταμάτη Γονίδη, Ηλία Φιλίππου, Σιγανού, Κ. Μποσνάκη, Βαλεντινο,Κωσταντίνου Παντζή, Γ.Κερμανιδη ,Τ.Μπλαθρα, Β.Καρατζανου,Γ. Τσοπάνη , Κοσμά, Ε. Κουζέλη κ.αλ.

Ο Δημήτρης εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης. Γράφει στίχους και μουσική. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει γνωστοί τραγουδιστές με αποκορύφωμα τον χρυσό δίσκο που πήρε με το μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο. Επίσης έχει συνεργαστεί σχεδόν όλους τους μεγάλους τραγουδιστές της όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Ζαφείρης Μελάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, και πολλούς ακόμα.

Αυτή την περίοδο ο Δημήτρης έχει επιλέξει να  κάνει περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Δημήτρης Γιωτης είναι ένας σχετικά νέος (δισκογραφικά) τραγουδιστής ο οποίος όμως έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική  δουλειά η οποία κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια περίπου, με τον τίτλο «ΜΗΝΥΜΑ».

Έχει ασχοληθεί και με την Βυζαντινή Μουσική και αυτό τον έχει κάνει να έχει μια ιδιαιτερότητα στην ερμηνεία του. Κατάγεται από τα Γιάννενα και είναι επαγγελματίας τραγουδιστής από πολύ μικρός. Ήδη μετράει 15 χρόνια στον χώρο.

Μέσα από το πρώτο του CD, τραγούδια όπως το «ΜΗΝΥΜΑ», «ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ», «ΠΕΣ ΤΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ» έγιναν γνωστά πανελλαδικά γιατί έπαιξαν στα περισσότερα ραδιόφωνα την Ελλάδας.

Πριν 3 χρόνια περίπου κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τον τίτλο «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ». Μέσα στο δεύτερο CD του είχε την πολύ μεγάλη επιτυχία «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» η οποία τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό καθώς επίσης και το «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ»

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, είναι ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Δημήτρη με τραγούδια δικά του αλλά και άλλων καταξιωμένων δημιουργών. Mέσα από αυτό το CD, εκτός από το τραγούδι που ήταν ο τίτλος του CD, ξεχώρισε το τραγούδι με τον τίτλο «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ» σε στίχους και μουσική του Δημήτρη. Επίσης αίσθηση έκανε και η επανεκτέλεση του τραγουδιού του Γιώργου Σαρρή (Ζιγκ Ζαγκ) «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ».

Έχει τραγουδήσει τραγούδια καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών όπως του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Σταμάτη Γονίδη,  του Ηλία Φιλίππου, του Κ. Μποσνάκη, του Κοσμά, του Ε. Κουζέλη κ.αλ.

Ο Δημήτρης εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης. Γράφει στίχους και μουσική. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει  γνωστοί τραγουδιστές με αποκορύφωμα τον χρυσό δίσκο που πήρε με το μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο συμμετέχοντας με 2 τραγούδια (Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ & ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ) στον cd του <<της ζωής μου οι στράτες>>!!!

Επίσης έχει συνεργαστεί με μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Θεμης Αδαμαντίδης, ο Ζαφείρης Μελλάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, και πολλούς ακόμα. 

 

H συνεργασίας του με την INTELWELL MUSIC PRODUCTIONS και τον Κο Πολίτη (MASTER OUTDOOR) έφερε το τραγούδι «ΘΕΑ ΜΟΥ» το οποίο είναι το πιο πρόσφατο τραγούδι του Δημήτρη και παρόλο που έχει κυκλοφορήσει μόνο σε digital μορφή έχει κάνει ήδη πολύ δυναμική παρουσία!!! Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ με 10 τραγούδια.